Bonte Bimde Avond gaat op safari!

safariWie wil er nou niet een kijkje nemen diep in de Jungle om te zien hoe de beren de dag doorbrengen, de tijgers hun prooi te grazen nemen en de slangen op de uitkijk liggen? Of eens lekker in een jeep door de mooie natuurparken te crossen op zoek naar olifanten en neushoorns.

Op deze avond zal onze eigen Freek Donk jullie bij de hand nemen om je eens wegwijs te maken in de beestenboel van Giegeldonk. Want hebben de apen van Elf misschien nog wel een andere hobby dan elkaar alleen achterna zitten? En kunnen de muzikanten van de Fiepers ook zonder instrument nog wat oerkreten produceren? En zijn onze mauwerds Jan Boomaars, D’n ouwe Nol, Keke van Boven en Joost Damen nog wel zo scherp in de ton als de beesten om hun heen weten dat het van hun bamboe gemaakt is.

Daarnaast hebben we een loterij met als hoofdprijs 1 minuut gratis winkelen bij de Jumbo op de Donk. Kortom heb je zin om een avondje gezellig aapjes te komen kijken moet je zeker naar de Bonte Bimde Avond komen.

Het begint zaterdag 18 februari om ca 20.00 uur in ’t Kraaiennest, de zaal is open vanaf 19.45 uur.

Kaartverkoop via de voorverkoopadressen Jumbo de Donk,´t Kraaienest,  Limburgia Heksenakker, sportcafé de Ganzerik en bij de viskraam van De Ruijter’s Vis.

De prijs zal zijn € 5,75 in de voorverkoop en € 6,50 aan de deur Kaarten kunnen ook worden besteld via: BBA_BSM@giegeldonk.nl

CC Giegeldonk is ingeschreven in het handelsregister te Breda onder KvK nr 41103656.  Bankrelatie Rabobank NL07 RABO 031.44.72.959