Groot Kielegats Scholenproject

groot kielegats scholenprojectHet Groot Kielegats Scholenproject is sinds 2011 – als gezamenlijk initiatief van de vier stichtingen – volledig gedigitaliseerd. Het Groot Kielegats Scholenproject zal na het succes van voorgaande jaren, ook dit jaar wederom gratis aangeboden worden. U helpt ons toch zeker ook dit jaar het project tot een succes te maken?

U hebt er vorige jaren vast het een en ander over gehoord. Toch even wat belangrijke zaken op een rijtje:

  • het lessen en de website zijn naar aanleiding van de ervaringen van voorgaande jaren verder verbeterd
  • het project is mede gemaakt door leerkrachten uit het Bredase basisonderwijs
  • Het project is in 2013 uitgebreid met leerstof voor groep 4 en 5, verdeeld over alle ontwikkelingsgebieden. Scholen kunnen dus deelnemen met alle leerjaren! Ideaal om van carnaval een schoolproject te maken.
  • het project is geschikt voor de groepen 1 t/m 8
  • elk leerjaar heeft een eigen leerlijn met lessen, opbouwend in moeilijkheidsgraad, passend bij de leeftijd en belevingswereld van de leerlingen. Er is dus sprake van een doorgaande leerlijn.
  • het project bevat kant en klare lessen, suggesties, werkbladen, flipcharts voor digibord, beeldinfo, puzzels en is vakoverstijgend waarin alle vakken terug te vinden zijn. Dus weinig voorbereiding en veel plezier. Bovendien zijn de lessen eenvoudig in te passen in het dagelijkse lesprogramma.

Vanaf nu kunnen scholen zich aanmelden via de website: www.scholenprojectkielegat.nl en vanaf medio januari staan de geactualiseerde lessen klaar op de website. Wij houden u op de hoogte.

Het project kan in de twee à drie weken voor carnaval uitgevoerd worden. De ervaring leert dat de Bredase kinderen ervan smullen, bovendien is het project de ideale voorbereiding op de (school)carnavalsviering.
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons altijd e-mailen: info@scholenprojectkielegat.nl

Met vriendelijke groet en dank namens,

Stichting C.C. 't Aogje
Stichting Bredase Carnavals Viering
Stichting C.C. Giegeldonk
Stichting S.G.C. 't Lestogenblik

CC Giegeldonk is ingeschreven in het handelsregister te Breda onder KvK nr 41103656.  Bankrelatie Rabobank NL07 RABO 031.44.72.959