Wie wordt de nieuwe Prins van Giegeldonk ?

CC Giegeldonk trapt op zaterdag 11 november, tijdens het Elfde van de Elfde bal, het nieuwe carnavalsseizoen af in buurthuis Gageldonk met de bekendmaking van de nieuwe Prins van Giegeldonk en Zijn gevolg.

In buurthuis Gageldonk? Jawel, u leest het goed. Het buurthuis Gageldonk, wat voorheen “de Beemdentil” wasen ooit de bakermat van het Giegeldonkse carnaval, opent de deuren voor het Elfde van de Elfde Bal van CC Giegeldonk.

De vraag is wie om 21:11 uur als nieuwe Prins zal verschijnen aangezien het niet duidelijk is of Prins Antonîus

voor een derde termijn zal terugkeren. Hij is met heel zijn hebbe en houwe vertrokken en is sindsdien spoorloos. Het Register der Oud Prinsen is echter vol vertrouwen dat het allemaal wel goed komt. Wie heeft zich dit keer laote strikke? Wordt het weer Prins Antonîus, een bekend iemand of een volslagen onbekende?

CC Giegeldonk nodigt iedereen van harte uit om aanwezig te zijn bijhet Elfde van de Elfde Bal. De deuren van buurthuis Gageldonk gaan om 20.00 uur open waarna wij met ondersteuning van diverse kapellen het carnavalsseizoen 2017-2018 in Giegeldonk zullen openen onder het motto:

LAOT`OEW NIE STRIKKE

Opfrisbeurt website

Na een druk carnavalsseizoen, werd het weer eens tijd om de website een opfrisbeurt te geven. Nu de polonaises achter de rug zijn, en er niemand ons hier voor de voeten loopt, hebben we eindelijk tijd gevonden om het zware werk uit te voeren.

Een frisser, moderner uiterlijk. Een website die het ook uitstekend doet op een mobiel, want blijkbaar komt de helft van jullie hier mobiel. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden…

De foto’s van vorig seizoen staan al online, voor de oudere seizoenen moet je nog héél even geduld hebben, daar zijn we mee bezig.

photo by: pabak sarkar