Aankleding van de carnavalslocaties, podia en het huis van Zijne Doorluchtige Hoogheid ontstaan niet vanzelf! De FD verzorgt alle techniek!

De FD (Facilitaire Dienst) is het gehele jaar bezig met het bouwen, repareren en bedenken van (nieuwe) decors, podia, attributen e.d. Er is geen enkele activiteit binnen Giegeldonk waar de FD geen bemoeienis mee heeft.

Taken binnen de werkgroep:

  • Bedenken van nieuwe Decors en podia
  • Uitwerken van bouwtekeningen
  • Construeren van podia en Decors
  • Schilderen
  • Op en afbouw bij evenementen
  • Aankleden van de Prinselijke residentie

Alle rechterhanden zijn welkom Wil jij meer informatie over deze werkgroep, of heb je interesse om een stuk organisatie op te je te gaan pakken? Neem dan per e-mail contact op met het hoofd van de werkgroep.

FD@giegeldonk.nl