Karel Akkermans Klus- & Onderhoudsbedrijf! Al 10 jaar een begrip bij renovatie, verbouwing en nieuwbouwprojecten. Laat u inspireren door de verschillende projecten op zijn site en overtuig uzelf door de reviews van mensen welke u reeds voorgingen. Benieuwd naar wat Karel Akkermans voor uw project kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Stap voor stap naar de beste kwaliteit, dat is waar Karel Akkermans Klus- & Onderhoudsbedrijf voor staat!

SLAAPKAMERS

Hoe lekker is het om ’s ochtends uw ogen open te doen en te ontwaken in een slaapkamer welke helemaal naar uw wens is gemaakt? Van puur Romantiek naar Robuust en Eigentijds, alle stijlen zijn bij Karel Akkermans Klus- & Onderhoudsbedrijf in goede handen!

BADKAMERS

Niets is fijner dan na een drukke dag te kunnen ontspannen in een warm bad! Staat u liever onder de Douche, ook die optie is zeker mogelijk! Sluit uw ogen onder de vakkundig geïnstalleerde regendouche en waan u voor een moment op een tropisch eiland…

KEUKENS

Men zegt dat de liefde van de man door de maag gaat, maar in een keuken van Karel Akkermans Klus- & Onderhoudsbedrijf wordt iedereen verliefd! Of u nu kiest voor een landelijke stijl of juist een strakke hoogglans keuken, als de klus is geklaard ontwaakt de culinaire Topchef in u!

TOILETTEN

Voor velen is het Toilet het kleinste en minst gewaardeerde kamertje van het hele huis. Toch hebben veel toiletruimtes het in zich om omgetoverd te worden tot een klein paleisje! Laat u adviseren door Karel Akkermans Klus- & Onderhoudsbedrijf en maak dit kleine kamertje tot één van de ruimtes welke uw bezoek niet mag vergeten!

ZOLDERKAMERS

Ieder Klusbedrijf moet zijn grenzen kennen. Het zetten van een dakkapel laat hij dan ook graag aan de specialisten over. Als zij de ruimte echter eenmaal hebben gecreëerd, komt Karel Akkermans de ruimte graag ombouwen tot de door u gewenste slaapkamer / kinderkamer / studeerkamer / studio / fitnessruimte of strak afgewerkte opslagruimte!

 

Kijk ook gerust eens op onze website!