Algemeen coördinator (m/v) voor Live Stream Team | Haagsche Rugby Club

Vanaf komend seizoen wel in ieder geval! Sinds jaren bezorgen de vrijwilligers van CC Giegeldonk de Giegeldonker bij de mensen thuis. Dit bespaart de stichting een hoop centjes, maar betekend aan de andere kant ook wel meer geregel. Renée Bisschop heeft al die tijd voor ons de coördinatie gedaan, zodat alle kranten op tijd op de mat lagen, maar daar lijkt nu een einde aan te komen. Renée heeft aangegeven dat dit haar laatste jaar zal zijn waarin ze dit voor ons doet.

Maar daar waar deuren dicht gaan, gaan ook nieuwe deuren open! Weet jij, of ben jij wellicht de nieuwe coördinator van de Giegeldonker? Aan de Giegeldonker zelf hoef je niets te doen, maar jouw bijdrage is wel noodzakelijk in het bij elkaar krijgen van voldoende bezorgers (uiteraard delen we de gegevens van de mensen welke de afgelopen jaren de bezorging op zich hebben genomen), het verdelen van de wijk onder de bezorgers (routes en aantal brievenbussen per route zijn bekend) en zorg jij ervoor dat er voldoende distributiepunten zijn en dat de vrijwilligers weten waar ze hun kranten af moeten halen, welke route ze moeten lopen en als er aanpassingen nodig zijn, ben jij hierin de spil in het web.

Dit jaar kun je nog meekijken met Renée, en daarna is het up to you!

Interesse, of wil je meer weten? Laat het ons weten! secretaris@giegeldonk.nl