Werken, vieren of trainen en repeteren

Zakelijk, particulier of vereniging: Sociaal Cultureel Centrum ’t Kraaienest in Breda verhuurt zalen voor elke gelegenheid. Verenigingen voor onder andere sport, dans, zang en muziek vinden er hun thuisbasis, maar ook voor bedrijven zijn er volop mogelijkheden. ‘t Kraaienest is centraal gelegen in de wijk Heksenwiel in Breda. Omringd door groen en voorzien van gratis parkeergelegenheid.

Voor elke gelegenheid een passende ruimte

’t Kraaienest beschikt over multifunctionele zalen voor uw vergadering, cursus of training. De zalen zijn verschillend qua grootte, uitstraling en functionaliteit en bieden plaats aan 8 tot 50 personen. Daarnaast bieden wij flexplekken aan met een snelle WiFi-verbinding. Zo kunt u in een rustige ruimte aan de slag. Hebt u iets te vieren? Een bedrijfs- of verenigingsborrel, familiedag, jubileum, of…? Ook daar heeft ’t Kraaienest een passende ruimte voor. Ook verzorgt ‘t Kraaienest de catering zodat ook de innerlijke mens altijd op een goede ontvangst kan rekenen.

Sociale ontmoetingsplaats in de wijk
’t Kraaienest is meer dan een gebouw. Door de centrale ligging midden in de wijk Haagse Beemden in Breda, vlakbij het winkelcentrum Heksenwiel en omringd door groen, mag het zeker een sociale ontmoetingsplaats worden genoemd. Niet voor niets starten evenementen zoals de wandelvierdaagse vanuit ’t Kraaienest en is dit het verzamelpunt voor hardlooptrainingen die hier meerdere keren per week gegeven worden. Daarnaast kunt u bij ’t Kraaienest terecht voor diverse sportieve en culturele activiteiten zoals yoga, pilates, dans, zang en muziek. Na de inspanning kunt u in de Asterdbar samen nog wat drinken en napraten.

Neem ook eens een kijkje op onze website!