Voor al uw boodschappen

Winkelcentrum Heksenwiel is gelegen in de wijk Haagse Beemden in Breda. U vindt in ons wijkwinkelcentrum een zeer gevarieerd winkelaanbod. Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij supermarkten Albert Heijn, Jumbo, Toko My-An en de verswinkels met o.a. bakkerij Dikke Mik, slagerij Bart Vermeer, Vleescenter, Limburgia en Kastino.

Ruim 40 winkels & horeca

Met meer dan 40 winkels kunt u gezellig shoppen bij Winkelcentrum Heksenwiel! Bijvoorbeeld bij de grote winkelketens zoals Hema, Kruidvat, Zeeman, Primera en de Tuinen. Dit winkelaanbod wordt verder aangevuld met kappers Kapsones en Club Kappers, opticiens Hans Anders en Boavista Optiek, fietsenwinkel De Baronie Tweewielers, kledingwinkels Shoeby, Jola Mode en Bee Trendiezz. Voor een hapje en drankje kunt u terecht bij brasserie ’t Archief, snackbar De Heksenketel, Foodcenter, New York Pizza en China Garden. Bloemen en een mooie fles wijn vind je bij slijterij De Duiventros en Flower@home.
Bekijk het complete winkelaanbod.

Zorg & Service

Tevens kunt u in ons winkelcentrum terecht voor zorg en service met o.a. apotheek De Waag, Gezonde mooie tanden, Saysawang Thaise massage & wellness,Zonnestudio Sparkle & Shine zonnestudio, Dierenkliniek Taxandria en Kledingreparatie & Stomerij.

Gratis parkeren

U parkeert uw auto gratis op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. Gemakkelijk en voordelig!

 

Kijk ook eens op onze website!