Inmiddels is het alweer bijna 11-11, tijd voor een update voor onze jongere carnavalsvierders!
Graag willen wij jullie allemaal vragen om 11-11 de Giegeldonkse vlag buiten te hangen! Dit om te laten zien dat carnaval in de harten van iedereen door gaat! Ook hebben we 2 kleurplaten gemaakt waarvan we leuk zouden vinden dat de kinderen deze zouden versieren en kleuren. Deze willen we dan ook graag zien stralen voor de ramen! Klik op de afbeeldingen hieronder om de kleurplaat op A4 formaat te downloaden!
Verder hebben we na veel brainstormen leuke (online) activiteiten gevonden om te gaan doen komend seizoen. Van knutselen tot speurtochten en online challenges! Graag horen we van degene die hieraan mee zouden willen doen het mail adres waar het naar gestuurd kan worden.
Doe jij met ons mee? Laat het ons weten op jeugdcarnaval@giegeldonk.nl!