2020 is ten einde. Velen onder ons hebben op oudjaarsavond verzucht: “Gelukkig kunnen we 2020 afsluiten”. 2020 is ook in veel opzichten geen geweldig jaar geweest. Waar we in februari nog een fantastisch feest hebben gehad, kwam heel het land vanaf maart in de ban van Covid-’19, en daar zijn we nog steeds niet vanaf.

Ook hebben we in 2020 afscheid moeten nemen van meerdere carnavalsvierders, waarbij Anton Sprangers en José van Berkel – Remie een groot gat achtergelaten hebben binnen het Giegeldonks carnaval.

Maar carnavalsvierders zijn optimistische mensen. Laten we ons dan ook met positiviteit richten op de toekomst! Een toekomst waarin we weer samen komen, samen vieren en samen leven. Tot die tijd gaan we op de digitale tour, maar we vergeten jullie niet!

Prins Cornillûs, Zijn gevolg en het bestuur van CC Giegeldonk wenst iedereen een fantastisch, gelukkig, gezond en carnavalesk 2021 toe!