Rabo ClubSupport
Goed voor CC Giegeldonk & geweldig voor de Haagse Beemden

Iedereen verdient een club. Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport en hobby tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld.

Ook dit jaar hebben we jouw stem weer hard nodig! Ben jij al lid van de Rabobank? Ja? Mooi! Dan krijg jij namelijk vanzelf een herinnering met een stemcode om via de Rabo Bankieren App jou stem uit te brengen. Nog geen lid? Geen probleem! Je kunt jezelf nog snel lid maken van de Rabobank zodat jij alsnog mee kan stemmen!

Iedere stem is geld waard! Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe groter het bedrag is welke wij van de Rabobank ter beschikking krijgen om te investeren in het Carnaval in de Wijk Haagse Beemden. Wil jij er zeker van zijn dat de feestavonden in het Kraaienest, de Ganzerik en Buurthuis Gageldonk door blijven gaan? Wil jij op zaterdag kunnen genieten van onze Grote Kleine optocht? Gun jij de jeugd een leuke carnavalservaring in de jeugdraad of gun jij de wat oudere carnavalsvierders een leuke middag tijdens de Bonte Seniorenmiddag? Dan weten we zeker dat we op jullie stem mogen rekenen!

 

Alvast bedankt en vergeet niet te stemmen tussen 4 en 24 oktober!