Om het carnaval binnen Giegeldonk vorm te geven, zijn het gehele jaar door vele vrijwilligers actief! Iedereen op zijn eigen tempo, manier en interesse gebied. Daarom staan we altijd open voor nieuwe vrijwlligers! Onderstaand enkele posities waar we momenteel zeker versterking kunnen gebruiken, maar zit hier niet direct iets tussen wat je aanspreekt, maar wil je wel iets gaan doen: neem even contact met ons op: secretaris@giegeldonk.nl.

 

Werkgroep Sponsoring

De afgelopen jaren heeft Jurgen de Veth zich enorm ingezet om bestaande en nieuwe adverteerders en sponsoren te verleiden om onze stichting financieel te ondersteunen. Advertenties voor de Giegeldonker, advertenties op de bus en andere sponsoring: alles werd geregeld. Jurgen heeft aangegeven dit nog 1 seizoen te willen doen, waarbij hij zijn taken graag goed wil overdragen naar een of meerdere personen die deze rol over wil(len) nemen.

Wil je meer weten over de inhoud van deze rol? Neem dan contact op met Jurgen op sponsoring@giegeldonk.nl of neem contact op via ons secretariaat.

Werkgroep Feestje Buiten

Onze feestjes ontstaan helaas niet helemaal vanzelf. Er is een behoorlijke groep vrijwilligers actief welke er voor zorgen dat we op locaties terecht komen, dat deze worden aangekleed, en dat alles op rolletjes verloopt. Hiervoor zoeken we altijd helpende handjes! Vindt jij het leuk om hier je steentje aan bij te dragen of wil je meer weten over wat dit inhoudt?

Neem contact op met het secretariaat voor meer informatie!