De zon schijnt minder, dagen worden weer korter en de pepernoten liggen alweer een tijdje in de winkels. Allemaal signalen dat de laatste maanden van het jaar aangebroken zijn en daarmee ook signalen dat de 11de van de 11de er weer aan zit te komen!

Wie wordt op 13 november gepresenteerd als nieuwe Prins van Giegeldonk? Zal Ex Prins Cornillûs – na een digitaal corona jaar – de scepter nogmaals ter hand nemen in een fysiek seizoen? Of is het afgelopen seizoen zo goed bevallen dat hij zijn Ambtsketen aan de willigen heeft gehangen? Misschien heeft de energie crisis wel roet in het eten gegooid en heeft de man achter Prins Cornillûs helemaal geen tijd meer om carnaval te vieren, en zit hij enkel nog op het dak om zonnepanelen te leggen?

Hoe dan ook, we zullen het 13 november gaan meemaken! Zorg dat je erbij bent!

Zaterdag 13 november 2021
Buurthuis Gageldonk
locatie open vanaf 20:00 uur

NB Uiteraard respecteren we de dan geldende corona maatregelen en zullen – indien noodzakelijk – een aanpassing in het programma doen als eventuele nieuwe maatregelen daarom vragen. Vooralsnog is een geldige bewijs van vaccinatie, coronatest of herstelbewijs verplicht.

Noteer deze avond direct in je agenda!

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo