Lieve oud-Giegeldonker,

Giegeldonk viert dit seizoen voor de 42e keer Carnaval. 42 jaar waarin tradities van 0 af aan zijn opgebouwd, waarin vriendschappen zijn gesloten, waar relaties zijn ontstaan en gebroken en waar ook afscheid is genomen van vrienden. Oftewel 42 jaar lief en leed.  In die 42 jaar zijn er veel vrijwilligers gekomen, maar zijn er ook veel vrijwilligers vertrokken om andere dingen te gaan doen. Toch zijn de verhalen altijd springlevend gebleven!

Hoe leuk is het om die verhalen en tradities ook levend te houden!

Dat is nu precies wat we zondagmiddag met carnaval gaan doen! Voordat het feestgedruis een het einde van de middag los zal barsten, opent de residentie van de Prins van Giegeldonk haar deuren voor een weerzien tussen oude bekenden, voor een moment om kennis te maken met nieuwe gezichten, om oude verhalen op te halen en nieuwe verhalen te maken.

Voel je welkom in het bad welke Giegeldonk heet.

Wij hopen ook jullie te begroeten op Zondagmiddag 19 februari vanaf 13:30 uur Buurthuis Gageldonk (onze eigen Til)

Hier zullen we onder het genot van een hapje en een drankje al die herinneringen nog eens ophalen (en kunnen we gelijk kijken of we allemaal onze eigen tegel nog eens kunnen opzoeken).

Ben jij er ook bij?

Met vriendelijke groet,
Namens Giegeldonk

Judith, Diana, Martien en Ad

Deze middag wordt mogelijk gemaakt door CC Giegeldonk en de Vrienden van de Prins.