Onlangs hebben wij het bericht ontvangen dat Henk Feskens, oud bestuurslid en vrijwilliger van Giegeldonk, is overleden.

Met het overlijden van Henk op 10 juli 2023 is er een zwarte bladzijde aan de geschiedenis van Giegeldonk toegevoegd. Henk was één van de mensen van het allereerste uur. Een zeer betrokken Giegeldonker, maar ook iemand met hart voor de wijk. Zo was hij fanatiek betrokken bij de Haagse Beemdenloop en is hij penningmeester geweest van de Vrienden Van De Prins.

In zijn functie als penningsmeester van CC Giegeldonk werd hem de bijnaam ‘de krent’ toegekend. Eigenlijk een eretitel, want dankzij zijn zuinig en disciplinair beleid kon de Raad van Elf na drie jaar de tweedehands paarse korte capes vervangen door de mooie lange rode versie, wat nu nog steeds ons visitekaartje is.

Henk was een vrijwilliger waar je altijd op kon rekenen en de stichting is hem enorm veel dank verschuldigd voor het werk wat hij gedaan heeft.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

De Giegel huilt…