Het Giegeldonkse theater opent ook dit jaar weer haar deuren voor een grandioos programma waar Amusement met een hoofdletter A geschreven mag worden! Zaterdag 3 februari wordt Buurthuis Gageldonk omgedoopt in een leut tempel waar de Bonte Bimde Avond (BBA) plaats zal vinden. Sauwelen en acts met dans, zang en bovenal humor volgen elkaar in rap tempo op. En wij helpen je zelfs met GRATIS vervoer!! Dit jaar loopt het programma van de Bonte Bimde Avond namelijk op wiellekus, en stellen we maar 1 vraag: “kom d’ok meej dun bus?!”.

Het thema van de Bonte Bimde Avond mag je dit jaar letterlijk nemen: op vertoon van je toegangskaartje (of als je zegt dat je naar de BBA gaat en nog een kaartje moet kopen aan de deur) kan je gratis met de bus van Prins Laurentius en zijn gevolg mee. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Prins. De bus doet deze avond alle haltes van lijn 2 en 4 in de Haagse Beemden aan. De 1e ronde start om 19.15 uur bij de halte aan de Bremtuin, De 2e ronde vertrekt om 19.45 uur bij de halte aan de Bremtuin en rond middernacht maakt de bus een ronde vanuit Buurthuis Gageldonk om iedereen weer af te zetten. Afhankelijk van de drukte volgt daarna nog een tweede en laatste ronde. Voor de route check je de afbeelding hieronder of kijk je in De Giegeldonker die in de loop van januari huis-aan-huis verspreid wordt.

Zien we jou ook op de BBA?
Zaal open om 19:30 uur, aanvang programma 20:30 uur.
Kaarten BBA in de voorverkoop €7,50 en aan de deur €8,50

Locaties van voorverkoop: Alexanderhoeve WC Heksenwiel, Jumbo Miegielsen WC De Donk, Sportcafé De Ganzerik, Vishandel De Ruijter, Buurthuis Gageldonk en bij de verkoopkraam van CC Giegeldonk op de diverse evenementen.

Heb je dan op de zaterdag nog niet genoeg gehad, of heb je toch nog een reden kunnen bedenken om niet te komen? Dan kun je een herkansing doen tijdens de Bonte Senioren Middag op zondag 4 februari in Woon-Zorgcentrum Heksenwiel. Een licht aangepast programma, maar zeker niet minder leuk!

Zaal open om 13:00 uur, aanvang programma 13:30 uur.
Kaarten BSM €3,00 enkel verkrijgbaar bij Woon Zorgcentrum Heksenwiel