Word dan vrijwilliger bij C.C. Giegeldonk!
Het carnaval in Giegeldonk is komend seizoen al 44 jaar een begrip in onze wijk. De 11de van de 11de viering, het Bonte Bimde weekend, de optocht, het carnaval op de scholen, decoratie van de wijk en natuurlijk 5 dagen lang feest in Buurthuis Gageldonk brengen sfeer en verbroedering voor de inwoners van de Haagse Beemden. Om al deze (en meer!) zaken te organiseren en in goed banen te leiden mogen wij elk jaar weer op een stuk of 100 actieve vrijwilligers rekenen! Giegeldonk groeit en vrijwilligers komen en gaan, dus we kunnen altijd de hulp en de ideeën van nieuwe enthousiastelingen gebruiken!
Ben je vrijwilliger of wil je vrijwilliger worden?
Ben je vrijwilliger maar passen de huidige taken niet zo goed bij je als je zou willen? Wil je vrijwilliger worden, maar weet je niet precies wat er allemaal te doen is binnen de stichting? Neem dan contact op met onze secretaris via secretaris@giegeldonk.nl. Wij nodigen je graag uit voor een informeel gesprek om samen te kijken wat jouw passies zijn en waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.
Vacature Bestuurslid Jeugd
Per seizoen 2025-2026 hebben we een vacature voor een nieuw bestuurslid Jeugd. Binnenkort zal de volledige omschrijving van deze functie gedeeld worden. Heb je al interesse of wil je graag  meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze secretaris via secretaris@giegeldonk.nl 
Het is wenselijk om gedurende seizoen 2024 – 2025 mee te lopen met het huidige bestuurslid Jeugd (Roland Vermeulen).