Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening Carnaval & Lampionnen optocht

17 februari @ 18:30 - 20:00

We hebben nog geen idee wat het weer zal gaan doen, maar we weten wel zeker dat het er de vrijdagavond voor carnaval – 17 februari – warm aan toe zal gaan bij de zonnewijzer op Winkelcentrum Heksenwiel! We gaan het carnaval officieel openen!

Vanaf een uur of 18:30 worden – onder de klanken van carnavalsmuziek – op het plein gratis lampionnen uitgedeeld voor de lampionnenoptocht later die avond. Rond 19:00 uur zullen Prins Cornillûs, Jeugdprinses Zoë en hun beider gevolgen op spectaculaire wijze bij de zonnewijzer arriveren om het feest officieel te openen! In het geheim zijn hier zeer veel voorbereidingen voor getroffen en slechts een klein aantal mensen weten hoe de Prins en Prinses zullen verschijnen! Kort hierop zal de lampionnenoptocht gaan vertrekken, waarbij dit jaar een andere route gelopen zal worden welke wellicht iets langer is, maar waarbij meer interactie met onze wijkgenoten verwacht wordt.

Ook dit jaar zal er een undercover jury meelopen in de stoet om te bekijken welke Giegeldonker zich het leukst heeft uitgedost en zullen we hier een klein prijsje tegenover stellen.

We gaan laten zien dat Giegeldonk 2 jaar met smart op carnaval heeft gewacht! Let the party begin!

Gegevens

Datum:
17 februari
Tijd:
18:30 - 20:00

Organisator

C.C. Giegeldonk
E-mail:
info@giegeldonk.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Winkelcentrum Heksenwiel
Heksenwaag
Breda,
+ Google Maps