Vrienden van de Prins van Giegeldonk

Word Vriend van de Prins en steun het carnaval in Giegeldonk!

De ‘Club van Vrienden van de Prins van Giegeldonk’ of kortweg VvdP, is in 1994 opgericht om carnavaleske initiatieven binnen onze wijk financieel te ondersteunen. Zo zorgen we er bijvoorbeeld (mede) voor dat de (jeugd)Prins en zijn Raad van Elf er keurig bijlopen en sponsorden we lekker warme jassen voor de Hofkapel. Onze ouderen worden namens de Vrienden tijdens de Bonte Senioren Middag getrakteerd op een koffie met een lekker stukske vlaai. Optochtdeelnemers helpen we met de kosten voor het bouwen van een wagentje en we dragen bij aan bijvoorbeeld de aankleding van WC De Donk.

Heb je zelf een goed idee? Laat je horen!

Wil je met je buren de straat versieren? Alleen, met vrienden, je straat of je school(klas) deelnemen aan de Giegeldonkse optocht? Of wil jij een carnavalsevenement organiseren in de wijk? Leg je idee en een concreet verzoek voor aan de VvdP en grote kans dat we je een financieel steuntje in de rug kunnen geven! Hoe? Simpel! Stuur een mailtje naar vriendenvandeprins@giegeldonk.nl en we nemen contact met je op!

Zo word je vriend!

Voor € 55,- per jaar word ook jij Vriend van de Prins en help je om het carnaval in Giegeldonk mede mogelijk te maken. Meld je aan via onderstaand formulier, of stuur een mailtje naar: vriendenvandeprins@giegeldonk.nl.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een mooie ketting met een plaquette die je als nieuwe Vriend ontvangt uit handen van de Prins
 • Elk jaar een jaartal zodat je ketting steeds indrukwekkender wordt
 • Als je elf jaar Vriend bent, of een veelvoud daarvan, ontvang je een speciaal jubileumplaatje
 • Een gezellige openingsavond met Vrienden onder elkaar aan het begin van ieder carnavalsseizoen
 • Bij het vertrek van een Prins, doorgaans eens in de drie jaar, een afsluitende activiteit met al zijn Vrienden
 • Zo nu en dan een ludieke actie of een extra event
 • Je maakt deel uit van een gezellige Vriendenclub met een gezamenlijke passie voor carnaval in het algemeen en hart voor ons mooie Giegeldonk in het bijzonder!

Word nu vriend en meld je aan via onderstaand formulier

Of stuur een mail naar: vriendenvandeprins@giegeldonk.nl

  Hoe ben je bekend geworden met de Vrienden van de Prins?

  De plaquette krijg je in bruikleen zolang je Vriend van de Prins bent. Wanneer je je lidmaatschap opzegt ontvangen wij de plaquette retour. De jaartallen en eventuele jubileumplaatjes zijn van jou en die mag je dus houden.